Izdelava spletnih modulov

Pri nas lahko naročite izdelavo vseh vrst spletnih modulov za platforme, kot so Woocommerce, Prestashop, Opencart, Magento, Shopify.

Module izdelujemo za nove ali obstoječe spletne servise. Izdelavo modulov, so nam zaupali tako mali kot veliki naročniki.

Woocommerce

Prestashop

Opencart

Shopify

Magento

Zakaj je prav izbrati nas?

Nekaj razlogov, zakaj naročniki izdelavo svojih modulov zaupajo prav nam.

IZDELAVA SPLETNIH MODULOV

ENOSTAVNO IN PREGLEDNO TESTIRANJE

Vse module razvijamo stopenjsko, s sprotnim testiranjem in preverjanjem delovanja funkcij modula. V primeru, da se odločite za izdelavo modula za vse podprte platforme, razvoj začnemo vedno na woocommercu in stopnjujemo glede na priljubljenost platform.

PODPORA PRI RAZVOJU

ODLIČNA PODPORA

Našim naročnikom je na razpolago tehnična podpora po telefonu in elektronski pošti in sistemu za vodenje zahtevkov, za vse tiste trenutke, ko zares potrebujete pomoč pa vam nudimo tudi asistenco na daljavo.

+ 0
razvitih modulov
+ 0
naročnikov
0 %
zadovoljstvo

Reference

V pripravi…

Želite izdelati nov modul ali
prenoviti obstoječi spletno modul?

DO NOVEGA SPLETNEGA MODULA V LE NEKAJ HITRIH IN ENOSTAVNIH KORAKIH

Pišite nam na info@koda.ninja ali nas pokličite na gsm: 051 430 693 ali izpolnite spodaj kontaktni obrazec.
Naši skrbniki vas bodo kontaktirali, odgovorili na vsa vaša vprašanja, se pogovorili o vseh vaših željah ter potrebah in skupaj bomo zagotovo našli rešitev, ki bo ustrezala temu, kar pričakujete od nas.

Skupaj z vodjo projekta in programerjem Vam pripravimo podrobno ponudbo za izdelavo vašega modula.

dorečemo tudi rok za izdelavo in ostale podrobnosti.

Po potrditvi ponudbe sledi podpis pogodbe in začetek izvajanja projekta.

Po zaključku vseh testiranj in tehničnem prevzemu, vaš modul ponosno objavimo tudi v naši spletni trgovini, kjer ga lahko posredujemo neposredno ali ga povežemo z vašo spletno stranjo ali mestom za prevzem.

Potrebujete pomoč?

NE OBUPUJTE NEKDO OD NAŠIH STROKOVNJAKOV ŽE MISLI NA VAS. NE VERJAMETE IZPOLNITE VPRAŠALNIK >

Pogosta vprašanja naših bodočih naročnikov/strank?

Kakšna bi bila končna cena našega novega modula?

Končna cena izdelave spletnega modula je odvisna od več dejavnikov, kot so zahtevnost in obsežnost projekta ter količina podatkov, potrebnih za krmiljenje fukcij. Veliko vlogo pri ceni igrajo tudi dodatne možnosti in razširitve. Za podrobnejšo ceno je potreben posvet s strokovnjakom.

Koliko časa traja izdelava spletnega modula?

Spletni modul vam izdelamo v roku 140-ih dni predvsem pa ko iz vaše strani prejmemo vso potrebno dokumentacijo za izdelavo. Na čas izdelave pa vpliva tudi velikost in obsežnost fuckcij.

Ali potrebujem izdelavo spletne strani ali spletne trgovine?

Če je vaš glavni cilj predstavitev podjetja in storitev, potrebujete spletno stran. V kolikor želite preko spleta prodajati izdelke ali storitve, potem potrebujete spletno trgovino.