Izdelava spletnih strani

Spletne strani prilagojene na vse naprave (odzivne spletne strani) pri nas je to normalna praksa že od leta 2007 medtem ko vam mnogi to zgodbo prodajajo kot novo naše stranke imajo že 10+ let stare odzivne strani. Napreden dizajn in sledenje vsem modnim smernicam in tehničnim rešitvam, ki so na voljo na svetovnem trgu. Tu smo za vas vedno pred drugimi in hitri.

Spletna stran odzivna in napredna

WordPress platforma je ena izmed najbolj priljubljenih platform za izdelavo spletnih strani, ki jo uporabljajo številna podjetja in posamezniki po celem svetu. izkoristite prednosti, ki vam jih omogoča.

Oblikovanje spletnih strani

Vi si zaželite, to lahko tudi dobite! Na voljo je ogromno naših vtičnikov in razširitev, ki močno olajšajo vaše uredniške ter marketinške aktivnosti in vam prihranijo ogromno časa. Vtičnike vam prav tako izdelamo po meri tudi mi in vam vašo stran prestavimo v višjo prestavo.

Pomoč na vsakem koraku in asistenca

Podpora in remote asistenca vam bo zagotovljena kadar koli jo boste potrebovali. Naučili vas bomo samostojno urejati spletno stran, ali pa boste urejanje prepustili nam. Skratka vse je prepuščeno vam in skupaj z nami boste to lahko doživeli.

Zakaj je prav izbrati nas?

Nekaj razlogov, zakaj podjetja optimizacijo svoje spletne strani zaupajo prav nam

MODEREN DIZAJN, KI SE PRILAGAJA VSEM NAPRAVAM

Izdelava SPLETNE STRANI z naprednim dizajnom

Naj bo vaša nova spletna stran ogledalo vašega podjetja, pri nas bomo poskrbeli za njen dovršen izgled, ki bo odseval vse vaše prednosti in pometel s konkurenco po celi črti. Pripravili bomo dizajn po meri in prav za vas, glede na vašo ponudbo upoštevajoč celostno grafično podobo, glede vaših želja in ciljev s spletno stranjo, ki jih želite doseči.
Prav tako pa se bo vaša spletna stran popolnoma prilagajala vsem napravam, ki jih uporabljajo današnji potrošniki, telefoni, tablice, prenosni računalniki, pametni televizorji in še in še.

UGODNO IN BREZ DODATNIH PRIKRITIH STROŠKOV

Ugodna IZDELAVA SPLETNIH STRANI

Ponudba za izdelavo spletne strani je vedno oblikovana individualno, gleda na parametre, ki jih dorečemo bodisi na sestanku v živo ali online. Saj želimo za vas poskrbeti, da vaša nova spletna stran vsebuje vse, kar dejansko potrebujete, da se predstavite v najboljši luči.

Tako skupaj dosežemo tudi popolno transparentnost končne cene izdelave, zaradi česar ste lahko predvsem vi mirni in veste točno to kaj ste plačali in za to ceno to tudi prejeli.

Izdelava prezentacijskih enostavnih spletnih strani (vizitk) se pri nas začne že pri 899 € + DDV, vse pa je odvisno od vaših pričakovanj, tako se lahko cenovno tudi prilagodimo vam, saj vam omogočamo cenovne pakete, ki olajšajo marsikatero dilemo, glede končne cene.

MK Prezenta

899 + DDV

MK Basic

1899 + DDV

MK Advanced

2899 + DDV

MK premium

5399 + DDV
  • vključena trgovina

HITRO ODPIRANJE SPLETNE STRANI

Izdelava HITRE SPLETNE STRANI

Hitrost odpiranja spletne strani je v današnjem digitalnem svetu pomembna bolj kot kdajkoli prej. Hitre spletne strani so bolj privlačne in zadržujejo uporabnike kot tiste, ki se odpirajo (pre)počasi.
Pri Spletniku izdelujemo WordPress spletne strani, ki se odpirajo zelo hitro, saj jih za ta namen vnaprej optimiziramo in dobro prilagodimo.

IZDELAVA SPLETNIH STRANI Z UREJEVALNIKOM PO MERI

ENOSTAVNO UREJANJE SPLETNE STRANI

Ena izmed odličnih lastnosti WordPress-a je njegova preprostost urejanja predvsem s pomočjo raznih vtičnikov in naprednih dodatkov ta postane celo pre zabavna.

Ne glede na to, ali ste začetnik, ki se prvič srečuje s urejanjem vsebin ali profesionalec, ki že več let uporablja in posodablja vsebine. Vašo novo spletno stran boste lahko kadarkoli in kjerkoli samostojno urejali preko naprednega urejevalnika. Vsebino boste sami povsem preprosto prilagajali, dodajali ali odstranjevali, naredili kontekstne spremembe ali razširili ponudbo čisto sami.

PODPORA PRI UREJANJU

ODLIČNA PODPORA ZA SPLETNO STRAN

Našim naročnikom je na razpolago tehnična in uredniška podpora po telefonu, elektronski pošti, sistemu za vodenje zahtevkov in oddaljena podpora za tiste trenutke, ko pomoč nujno potrebujete.

Naša ekipa vam priskoči na pomoč, ko za to zaprosite, poleg tega pa vedno skrbimo (glede na izbrani paket preverite ponudbo), da je vaša spletna stran varna in posodobljena, varnostno kopiranje vam uredimo ob izdelavi spletne strani, tako lahko z kopijami upravljate prosto in so vedno v vaši lasti..

OPTIMIZACIJA JE TEMELJ SPLETNEGA NASTOPA

OPTIMIZACIJA SPLETNE STRANI

Optimizacija spletne strani (SEO) je ena izmed najpomembnejših členov same izdelave spletne strani, s pomočjo katere bo vaša nova spletna stran zasijala in ciljno dosegal željeno publiko kupce.

Vsi naši paketi vsebujejo osnovno optimizacijo, ki jo v skladu z dogovorom lahko podpremo z mesečnim izvajanjem SEO optimizacije.

SEO optimizacija je dolgotrajen postopek, ki temelji na določenih pravilih in se nenehno spreminja tako zaradi določenih algoritmov, kot tudi potencialnih zlorab, ki jih nekateri izkoriščajo. Obstaja več tehnik SEO optimizacije prva je “Onsite” torej ta, ki jo z vsebino in pravilnim razvrščanjem besedila, slik in ostalih medijskih vsebin dosežemo. Druga je “Offsite” SEO optimizacija, tu sledimo tematskim člankom in jih vežemo na določene interesne segmente in uporabljamo več različnih načinov vezanja vsebin. Zato je tudi SEO optimizacija kar precejšen finančni zalogaj.

Nimate časa za SEO optimizacijo, ponujamo vam SEM optimizacijo, ki kupce tako rekoč pripelje v vaše prostore čez noč.

DO NOVE SPLETNE STRANI ŽE V 10 DNEH

HITRO IN KVALITETNO DO SPLETNE STRANI

Cena in kakovost naj gresta z roko v roki. Spletno stran pri našem podjetju dobite vedno znotraj dogovorjenih rokov.

Naša razvojna ekipa se nenehno izobražuje in dopolnjuje svoje znanje, kar nam omogoča da izdelujemo vrhunske spletne strani predvsem take, ki so pred časom. Ali veste, da so nekatere naše spletne strani starejše že več kot 10 let in so še vedno posodobljene na zadnjo različico jedra in še vedno tečejo. Pokažite nam še kakšno tako prav veseli jo bomo. To vam  dejansko lahko pomeni samo skrb za naročnika. Saj vsak si lahko vsako leto naredi novo stran ampak imeti eno in isto 10 ali več let, to je pa nekaj kar se ne da kar tako.

+ 0
spletnih strani
+ 0
naročnikov
0 %
zadovoljstvo

VSE PREDNOSTI PLATFORME WORDPRESS

Zakaj Izdelati spletno stran na platformi WordPress?

WordPress je trenutno najbolj priljubljena platforma za izdelavo spletnih strani. Tukaj boste izvedeli zakaj.

WordPress vtičniki so aplikacije, ki omogočajo dodajanje novih funkcij na vašo spletno stran. Z vtičniki lahko prilagodite WordPress stran, tako da bolje ustreza vašim potrebam in služi vašim obiskovalcem. Prav tako so vtičniki super rešitev oziroma orodje zlasti za začetnike, saj poenostavijo tudi izdelavo spletne strani, brez kakršnega koli posega v izvorno kodo. 

Platforma WordPress ponuja neskončno dodatnih vtičnikov, s katerimi obogatite spletno stran, najsi bo to glede dizajna ali delovanja. Kar koli si zaželite je verjetno že razvito, vtičnik je potrebno le namestiti in prilagoditi. Poznamo tako brezplačne, kot tudi plačljive (premium) vtičnike. V večini primerov se da praktično vse urediti z brezplačnimi verzijami, medtem ko plačljivi ponujajo dodatne možnosti, za bolj zahtevne uporabnike.

WordPress spletne strani v prvi vrsti omogočajo popolnoma vse možnosti izvedbe SEO optimizacije, tudi tiste najbolj napredne, ki se jih poslužujemo v Spletniku. Ker je WordPress prilagodljiva in odprtokodna platforma za izdelavo spletnih strani, ste lahko mirni, da pri SEO optimizaciji ne boste imeli popolnoma nobenih omejitev. Izjemno enostavno boste izvajali tudi E-mail marketing. Vse sodobne platforme (Mailerlite, MailChimp, …) namreč podpirajo polno sinhronizacijo z WordPress spletno stranjo.

Obstaja možnost, da boste spletno stran v nadaljevanju želeli nadgraditi v spletno trgovino?

Z WordPress spletno stranjo bo to izjemno enostavno. Vsako spletno stran vam namreč kadar koli v nadaljevanju lahko nadgradimo v spletno trgovino tako, da načrtujemo in oblikujemo design za trgovinski del spletne strani, instaliramo in konfiguriramo WooCommerce razširitev, ter vse ostale module za dobro optimiziran nakupni proces ter optimalno uporabniško izkušnjo.

WordPress je ena izmed najbolj priljubljenih in razširjenih platform za izdelavo spletnih strani, kar prinaša ogromno prednosti. Za WordPress platformo je na voljo ogromno modulov in razširitev, večina programov za e-mail marketing je povezljivih z WordPress-om, v kolikor bi na WordPress spletno stran želeli odpreti spletno trgovino, vam bo verjetno na voljo tudi sinhronizacija z vašim računovodskim programom.

Pri nas veliko pozornosti posvečamo varnosti spletnih strani, torej obrambi pred morebitnimi vdori, napadi, ipd. S tem namenom bomo WordPress platformo in vse razširitve redno posodabljali za zagotavljanje najvišje stopnje varnosti. Vse spletne strani gostujejo na v naprej prilagojeni in izjemno varni strežiški infrastrukturi, zato ste lahko mirni, da bo vaša spletna stran vedno varna in stabilna.

Reference

V pripravi…

Želite izdelati ali le
prenoviti obstoječo spletno stran?

Izdelamo vam moderno in napredno spletno stran

DO NOVE SPLETNE STRANI V LE NEKAJ HITRIH IN ENOSTAVNIH KORAKIH

Pišite nam na info@koda.ninja ali nas pokličite na gsm: 051 430 693 ali izpolnite spodaj kontaktni obrazec.
Naši skrbniki vas bodo kontaktirali, odgovorili na vsa vaša vprašanja, se pogovorili o vseh vaših željah ter potrebah in skupaj bomo zagotovo našli rešitev, ki bo ustrezala temu, kar pričakujete od nas.

Skupaj z vodjo projekta oblikovalcem in programerjem Vam pripravimo podrobno ponudbo za izdelavo vaše nove odlične spletne strani, ki bo vse vaše cilje in želje dosegala maksimalno. dorečemo tudi rok za izdelavo in ostale podrobnosti. Po potrditvi ponudbe sledi podpis pogodbe in začetek izvajanja projekta.

Pri pripravi vsebin vas usmerjamo, da vam delo olajšamo. S tem namenom vam pripravimo seznam vseh stvari, ki bodo vključene v vašo spletno stran, prejeli boste usmeritve pri pisanju vsebin in navodila za pripravo fotografij, katere vam lahko tudi mi obdelamo in pripravimo za splet.
V kolikor za pripravo vsebin ne bi imeli časa, pa lahko prodajna besedila in slike za vas pripravi naša ekipa.
Z pripravo vsebin se začne tudi postavljanje izgleda strani in podstrani.

Izgled spletne strani bomo za vas pripravili popolnoma po meri, nastavili spletno stran s po meri pripravljeno temo in urejevalnikom, nato vnesemo vse vsebine, opravimo osnovni SEO in poskrbimo za odlično uporabniško izkušnjo in stran objavimo na naših strežnikih ali vaših po želji.

Potrebujete pomoč?

NE OBUPUJTE NEKDO OD NAŠIH STROKOVNJAKOV ŽE MISLI NA VAS. NE VERJAMETE IZPOLNITE VPRAŠALNIK >

Pogosta vprašanja naših bodočih naročnikov/strank?

Kakšna bi bila končna cena naše nove spletne strani?

Vse naše ponudbe za izdelavo spletne strani so oblikovane individualno, saj želimo poskrbeti, da bo vaš projekt vseboval vse, kar dejansko potrebujete. Končna cena je tako odvisna od obsežnosti vašega projekta in želene spletne strani. Za boljšo predstavo o strošku izdelave spletne strani si lahko ogledate vnaprej pripravljene pakete izdelave.

Kateri od vaših štirih paketov za izdelavo spletne strani je najbolj primeren zame?

Izbira pravega paketa je vsekakor zelo pomembna odločitev, saj se drugače lahko hitro znajdemo v situaciji, kjer lahko izberemo stroškovno neoptimalen paket z funkcionalnostmi, ki jih v bistvu niti ne rabimo ali pa obratno, kar je še huje. V nadaljevanju si lahko preberete osnovne smernice glede posamičnih paketov, s pomočjo katerih boste lažje ugotovili, kateri bi bil najbolj primeren za vaše potrebe.

MK PREZENTA: naš najbolj osnoven paket, ki je v prvi vrsti namenjen začetnikom, bodisi bloggerjem ali nasploh pravilnemu začetku poslovanja na spletu. Nudimo preprosto a učinkovito in optimizirano spletno mesto, specifično za vašo blagovno znamko ali cilje. Vsebuje čisto vse potrebne elemente, da začnete takoj graditi svojo prisotnost na internetu. Vključuje do 10 podstrani.

MK BASIC: v glavnem je namenjen za rastoči posel na spletu ali bolj zahtevnim začetnim uporabnikom, ki želijo čim hitreje konkurirati v online svetu. Zajema vse, kar se najde v paketu “MK Prezenta”, plus dvojno število podstrani in vsebine, naprednejše oblikovanje, ter dodatne integracije (e-mail marketing, analitika) v sklopu optimizirane spletne strani.

MK ADVANCED: za najbolj odločna podjetja. Glavna razlika je v številu optimiziranih podstrani in vsebine. V sklopu paketa “MK ADVANCED” tako ponujamo kar kar 40 podstrani, ter vnos do 20 A4 vsebin.

MK PREMIUM: za podjetja, ki bi imela rad dobro predstavitev in hkrati začela s hitro prodajo storitev ali izdelkov na trgu oz. neposredno na spletu, vključujejo tudi vse potrebne povezave do računovodskih/knjigovodskih programov, plačilnih sistemov ter sistemov za obdelavo pošiljk vse to vam popolnoma avtomatiziramo do te mere, da je vaše edino da spremljate, kako vaš posel raste. Vključuje tudi SEM optimizacijo in celotno pripravo kampanj. Nekaj, kar vas bo popolnoma sezulo.

Koliko časa traja izdelava spletne strani?

Spletno stran vam izdelamo v roku 10-ih dni, ko iz vaše strani prejmemo vse potrebne materiale, vsebino in fotografije za izdelavo. Na čas izdelave pa vpliva tudi velikost in obsežnost spletne strani.

Kaj vse vsebuje odlična spletna stran?

Vrhunska spletna stran vsebuje vse informacije, ki jih končni uporabnik ob obisku strani pričakuje. To zajema enostaven, pregleden in unikaten dizajn, kvalitetno vsebino in prilagoditev mobilnim telefonom in tablicam.

Kateri faktorji najbolj vplivajo na ceno izdelave spletne strani?

Poznamo kar nekaj faktorjev, ki vplivajo na strošek izdelave.

Velikost:
velikost spletne strani igra ključno vlogo pri ceni. Izdelava večjih strani stane več, saj je potrebna dosti večja časovna investicija in temu primerna je tudi količina dela. V večini primerov se velikosti definira s številom podstrani.

Copywriting oz. pisanje besedil:
izjemno pomemben faktor, saj nam pravilno optimiziran tekst omogoči, da korektno zajamemo našo blagovno znamko. Le z optimizirano vsebino lahko ciljamo na ključne besede, ki so pomembne za ciljno občinstvo naše spletne strani.

Dizajn:
to lahko preprosto opišemo kot grafični stil spletne strani. Tu ne obstaja neko splošno pravilo za vse, ampak je v celoti odvisno od panoge v kateri smo in kako se želimo predstaviti na spletu. Vendar pa, tudi če imamo nek vrhunski dizajn ali pa kaj bolj osnovnega, moramo bralcu ponuditi intuitivno in brezhibno izkušnjo obiska naše spletne strani.

SEO:
bistvo SEO optimizacije pri izdelavi spletne strani je seveda čim višja uvrstitev na Googlu, za ključne besede, relevantne naši spletni strani. Izbira pravilnih ključnih besed je izjemno velikega pomena in poskrbi, da je ravno naša spletna stran tista, ki se prva pokaže ciljnemu občinstvu.

Prijazno do mobilnih naprav:
v današnjih časih ni več dovolj, da se spletna stran normalno naloži le na računalniku. Čedalje bolj pomembno je, da se naša spletna stran pravilno in brez napak naloži tudi na mobilnih telefonih in tabličnih računalnikih. Z drugimi besedami – dizajn mora biti odziven.

Dodatne funkcije:
poleg osnov postavitve spletne strani, imamo seveda vedno na volju tudi mnogo razširitev, v kolikor bi radi še dodatno povečali funkcionalnost. Sem med drugim spada tudi postavitev spletne trgovine, vnos baze podatkov, programiranje oz. poseganje v izvorno kodo ipd.

Pri nas se zavedamo, kako vsi te faktorji medsebojno vplivajo en na drugega in skupaj oblikujejo neko celoto. Zato pri izdelavi spletnih strani v čisto vsakem paketu ponujamo optimiziran in vrhunski končni izdelek, ki je v skladu z najboljšimi praksami.

Ali potrebujem izdelavo spletne strani ali spletne trgovine?

Če je vaš glavni cilj predstavitev podjetja in storitev, potrebujete spletno stran. V kolikor želite preko spleta prodajati izdelke ali storitve, potem potrebujete spletno trgovino.

Kako je z domeno in gostovanjem pri izdelavi spletne strani?

Domena in gostovanje sta pravzaparav prva dva koraka, ki ju uredimo pred samo izdelavo spletne strani. V kolikor to že imate urejeno oz. zakupljeno, potem ostane samo še povezava s spletno stranjo.
V kolikor pa domene in/ali gostovanja še nimate oz. tega ne znate postaviti, lahko na pomoč priskočimo tudi mi. Ta storitev sicer ni vključena v naše pakete, vsekakor pa nudimo tudi to opcijo in to prvo leto brezplačno.