Izdelava spletnih trgovin

Izdelava spletnih trgovin po naročilu glede na vaše potrebe in ne na platformo, ki vam jo ponujajo. Platformo določimo glede na obseg same trgovine oziroma števila artiklov/storitev. Trgovine tako kot ostale pod strani sledijo naprednemu dizajnu in vsem modnim smernicam ter tehničnim rešitvam, ki so v veljavi na svetovnem trgu. Tu smo za vas vedno pred drugimi in hitri.

Spletna trgovina Woocommerce

Woocommerce je eden izmed najpriljubljenih vtičnikov na platformi WordPress. Saj omogoča hiter pričetek in ekoonomsko opravičljiv začetek prodaje. Če se komaj podajate v svet spletne prodaje je platforma z tem vtičnikom nekaj kar ne smete spregledati. Platformo priporočamo do max 5000 artiklov za zanesljivo delovanje.

Spletna trgovina
Prestashop

Hiter preskok iz začetnika v naprednega uporabnika se dogaja na tej platformi, ki je fleksibilna in ponuja prve resne korake z večjo količino artiklov, preglednimi statistikami odlično razširljivostjo in močnim ozadjem, ki skrbi za stabilno in hitro delovanje sistema. Platformo priporočamo do max. 20.000 artiklov z boljšo strojno opremo tudi nekaj krat več.

Spletna trgovina Magento2

Pri Magentu skoraj ne bi izgubljali besed prav tako ne bi govorili o presežkih in vseh možnostih, ki vam jih omogoča. Saj omogoča skoraj vse kar si zaželite, razširljivost, povezljivost, automatizirane procese, sledljivost procesov... . Platformo priporočamo za stranke z dolgoročno vizijo razvoja.

Vas zanima izdelava spletnih trgovin?
Zakaj je prav da izbrerete nas?

Nekaj razlogov, zakaj podjetja izdelavo spletne trgovine zaupajo prav nam.

moja_koda_izdelava_odzivnih_spletnih_strani
MODEREN DIZAJN, KI SE PRILAGAJA VSEM NAPRAVAM

IZDELAVA SPLETNIH TRGOVIN z naprednim dizajnom

Ne glede na to za katero platformo se bomo odločili za pripravo in izdelavo spletne trgovine pri vseh velja isto. Odziven dizajn je nekaj kar naše stranke uporabljajo že od 2008 leta z modernimi elementi, povezavami z računovodskimi programi, družbenimi omrežji z avtomatiziranimi prenosi artiklov, samodejno izdelavo nalepk za odpravo paketov, ter plačilnimi sistemi, vse module in povezave do ponudnikov najdete tudi v naši spletni trgovini https://www.modulninja.shop za vas, kot naše nove ali obstoječe naročnike so vsi moduli 100% brezplačni vključno z namestitvijo in podporo!

UGODNO IN BREZ DODATNIH PRIKRITIH STROŠKOV

Ugodna IZDELAVA SPLETNIH TRGOVIN

Ponudba za izdelavo spletne trgovine je vedno oblikovana individualno, gleda na parametre, ki jih dorečemo bodisi na sestanku v živo ali online. Saj želimo za vas poskrbeti, da vaša nova spletna trgovina vsebuje vse, kar dejansko potrebujete, da predstavite vaše artikle v najboljši luči.

KAKO JE Z ARTIKLI?

Potrebujete fotografije za artikle, studijsko fotografijo artiklov izvajamo tudi pri nas, prav tako obdelavo in pripravo slik za spletno prodajo. 

KAJ PA CENA?

Tako skupaj dosežemo tudi popolno transparentnost končne cene izdelave, zaradi česar ste lahko predvsem vi mirni in veste točno to kaj ste plačali in za to ceno to tudi prejeli.

Izdelava enostavnih spletnih strani trgovin se pri nas začne že pri 1499 € + DDV, vse pa je odvisno od vaših pričakovanj, tako se lahko cenovno tudi prilagodimo vam, saj vam omogočamo cenovne pakete, ki olajšajo marsikatero dilemo, glede končne cene.

shop mini

od 1499 + DDV

shop midi

od 2799 + DDV

shop maxi

od 8899 + DDV

HITRA IZDELAVA SPLETNIH TRGOVIN

Izdelava HITRE OPTIMIZIRANE SPLETNE TRGOVINE

Pri nas smo skozi desetletje delovanja razvili hiter način izvedbe spletnih projektov, ki je za vas naročnika izredno razumljiv, po drugi strani pa nam in vam omogoča, da kar najhitreje in v dogovorjenem roku izdelamo in pripravimo  izdelek, ki ga pričakujete! Pri nas izdelujemo spletne trgovine, ki se odpirajo hitro, saj jih za ta namen vnaprej optimiziramo in dobro prilagodimo.

IZDELAVA SPLETNIH TRGOVIN Z UREJEVALNIKOM.

ENOSTAVNO UREJANJE SPLETNIH TRGOVIN

Urejevalnik za urejanje izdelkov, naročil in vseh ostalih podrobnosti je izredno enostaven za uporabo.

KAKO JE S POVEZLJIVOSTJO?

Poleg tega vaša novo spletno trgovino lahko povežemo z zunanjimi sistemi, (npr. računovodskimi ali CRM sistemi, dostavno službo, plačilne kartice) s čimer se lahko bistveno zmanjša količina ročnega dela, enostavno boste lahko urejali tudi vse izdelke, kategorije izdelkov, naročila, prirejali popuste, menjali naslovne slike in še veliko več.

Mojakoda_podpora
PODPORA PRI UREJANJU

ODLIČNA PODPORA ZA SPLETNO TRGOVINO

Našim naročnikom je na razpolago tehnična podpora po telefonu in elektronski pošti in sistemu za vodenje zahtevkov, za vse tiste trenutke, ko zares potrebujete pomoč pa vam nudimo tudi asistenco na daljavo.

Podporni zahtevki naših naročnikov, so v 99% rešeni znotraj 24ur.

BREZ PRODAJE NI NIČ

POMAGAMO VAM PRI PRODAJI

Naredili smo spletno trgovino. Kaj sedaj?

Po izdelavi spletne trgovine se naši naročniki odločijo, da za njih izvajamo tudi optimizacijo za iskalnike google, yandex, yahoo, bing itd ali upravljamo oglaševanje v Google in Facebook ali izvajamo tudi druge marketinške dejavnosti.

Imamo več kot desetletje izkušenj s prodajo na spletu in preko 80 izdelanih spletnih trgovin ali prodajnih strani za katerimi stojijo naši naročniki, ki z našo pomočjo na spletu dobro prodajajo.

Izdelava spletne trgovine je prvi korak, nato sledi težji del, in to je prodaja. Potrudili se bomo skupaj z vami, da uresničimo vaše sanje in dosežemo prodajne cilje kakor hitro se le da.

+ 0
spletnih trgovin
+ 0
naročnikov
0 %
zadovoljstvo

TEHNIČNE LASTNOSTI SPLETNIH TRGOVIN

Nova spletna trgovina izdelana pri nas združuje vse, kar potrebujete za prodajni uspeh.

Integracija plačevanja s kreditnimi karticami, integracija in izmenjava podatkov z vašim ERP sistemom, integracija z vašim CRM, s programom za e-mail marketing (MailChimp, Squallomail …), s sistemi dostavnih služb (Pošta Slovenije, DPD, GLS) itd.
Vaša spletna trgovina bo lahko povezana s kakršnimi koli sistemom, skrbimo za popolno optimizacijo vašega spletnega poslovanja.

Pri nas ne preferiramo nobene platforme posebej ampak prilagodimo izbiro glede na vaše potrebe. To kar vam najbolj ustreza to si izberete svetujemo pa vam lahko pri izbiri in tudi pri postavitvi cenovnih okvirjev.

Naše spletne trgovine niso le dobro prilagojene za prikazovanje na za namiznih računalnikih, mobilnih napravah in tablicah, so tudi dobro optimizirane “hitre” zato ponujajo vrhunsko uporabniško izkušnjo na vseh napravah. To je izjemno pomembno za prodajni uspeh same spletne trgovine.

Z rastjo prodaje narašča potreba po različnih razširitvah. Naše spletne trgovine je možno razširiti z dodatnimi funkcionalnostmi, ki jih narekuje tempo razvoja vašega posla. Napreden iskalnik na spletni trgovini, modul za kreditno-kartično plačevanje, modul za točke zvestobe skratka karkoli, če ni na voljo ga naredimo.

Gostovanja za spletne trgovine na žalost trenutno pri nas ne ponujamo, če že vztrajate vam ga lahko uredimo za manjše trgovine. Priporočamo vam pa da uporabite gostovanje na trgu, katerega ciljate, če je to tujina strežnik v tujini če je to lokalno pa strežnik v Sloveniji. Svetovali pa vam definitivno bomo pri izbiri ponudnika.

Reference

Reference lahko preverite na naši agencijski strani https://www.creing.com

Želite izdelati ali le
prenoviti obstoječo spletno trgovino?

IZDELAVA SPLETNIH TRGOVIN V LE NEKAJ HITRIH IN ENOSTAVNIH KORAKIH

Pišite nam na info@koda.ninja ali nas pokličite na gsm: 051 430 693 ali izpolnite spodaj kontaktni obrazec.
Naši skrbniki vas bodo kontaktirali, odgovorili na vsa vaša vprašanja, se pogovorili o vseh vaših željah ter potrebah in skupaj bomo zagotovo našli rešitev, ki bo ustrezala temu, kar pričakujete od nas.

Skupaj z vodjo projekta oblikovalcem in programerjem Vam pripravimo podrobno ponudbo za izdelavo vaše nove odlične spletne trgovine, ki bo vse vaše cilje in želje dosegala maksimalno.

dorečemo tudi rok za izdelavo in ostale podrobnosti.

Po potrditvi ponudbe sledi podpis pogodbe in začetek izvajanja projekta.

Pri pripravi vsebin vas usmerjamo, da vam delo olajšamo. S tem namenom vam pripravimo seznam vseh stvari, ki bodo vključene v vašo spletno trgovino, prejeli boste usmeritve pri pisanju vsebin in navodila za pripravo artiklov, fotografij, katere vam lahko tudi mi obdelamo in pripravimo za objavo.
V kolikor za pripravo vsebin ne bi imeli časa, pa lahko prodajna besedila in slike za vas pripravi naša ekipa.

Z pripravo vsebin se začne tudi postavljanje izgleda vseh strani, kategorij, artiklov itd.

Izgled spletne trgovine bomo za vas pripravili popolnoma po meri, nastavili spletno trgovino s po meri pripravljeno temo in urejevalnikom, nato bomo vnesli vse vsebine, opravimo osnovni SEO na podstraneh in poskrbimo za odlično uporabniško izkušnjo in stran objavimo na strežniku. Artikle boste lahko vnesli sami že ob nastajanju saj vam bomo omogočili dostop. To pa zato, da boste že v naprej dojeli same procese vnosov in opreme artiklov.

Potrebujete pomoč?

NE OBUPUJTE NEKDO OD NAŠIH STROKOVNJAKOV ŽE MISLI NA VAS. NE VERJAMETE IZPOLNITE OBRAZEC>

  Pogosta vprašanja naših bodočih naročnikov/strank?

  Kakšna bi bila končna cena naše nove spletne trgovine?

  Končna cena izdelave spletne trgovine je odvisna več dejavnikov, kot so zahtevnost in obsežnost projekta ter količina produktov in čas porabljen za unikaten grafični design. Veliko vlogo pri ceni igrajo tudi dodatne možnosti in razširitve kot so na primer hitra blagajna, načini plačevanja če gre za zunanji modul, napredne funkcije in integracije z računovodskimi programi. Za podrobnejšo ceno je potreben posvet s strokovnjakom, za že vnaprej pripravljene pakete spletnih trgovin pa kliknite na cenik!

  Kateri od vaših treh paketov za izdelavo spletne trgovine je najbolj primeren zame?

  Izbira pravega paketa je vsekakor zelo pomembna odločitev, saj se drugače lahko hitro znajdemo v situaciji, kjer lahko izberemo stroškovno neoptimalen paket z funkcionalnostmi, ki jih v bistvu niti ne rabimo ali pa obratno, kar je še huje. V nadaljevanju si lahko preberete osnovne smernice glede posamičnih paketov, s pomočjo katerih boste lažje ugotovili, kateri bi bil najbolj primeren za vaše potrebe.

  SHOP MINI: 

  naš najbolj osnoven paket, ki je v prvi vrsti namenjen začetnikom, nasploh pravilnemu začetku prodaje na spletu. Nudimo preprosto a učinkovito in optimizirano spletno trgovino, specifično za vašo prodajno aktivnost. Vsebuje čisto vse potrebne elemente, da začnete takoj s spletno prodajo.

  SHOP MIDI: 

  v glavnem je namenjen za rastoči posel na spletu ali bolj zahtevnim začetnim uporabnikom, ki želijo čim hitreje konkurirati v online svetu. Zajema vse, kar se najde v paketu “MK SHOP MINI”, naprednejše oblikovanje, ter dodatne integracije (e-mail marketing, analitika) v sklopu optimizirane spletne trgovine, hkrati je to najbolj priljubljen paket pri nas.

  SHOP MAXI: 

  za najbolj odločna podjetja, platforma optimizirana glede na obseg prodaje in vsebuje vse iz prejšnjih paketov in še več.

  Koliko časa traja izdelava spletne trgovine?

  Spletno trgovino vam izdelamo v roku 20-ih dni (prioriteno), ko iz vaše strani prejmemo vse potrebne materiale, vsebino in fotografije za izdelavo. Na čas izdelave pa vpliva tudi velikost in obsežnost spletne trgovine.

  Kaj vse vsebuje odlična spletna trgovina?

  Vrhunska spletna trgovina lahko vsebuje vse informacije, ki jih končni uporabnik ob obisku le te pričakuje. To zajema enostaven, pregleden in unikaten dizajn, kvalitetno vsebino in prilagoditev mobilnim telefonom in tablicam.

  Kateri faktorji najbolj vplivajo na ceno izdelave spletne trgovine?

  Poznamo kar nekaj faktorjev, ki vplivajo na strošek izdelave.

  Velikost: 

  velikost spletne trgovine igra ključno vlogo pri ceni. Izdelava večjih trgovin stane več, saj je potrebna dosti večja časovna investicija in temu primerna je tudi količina dela. V večini primerov se velikosti definira s številom artiklov, razširitev itd.

  Copywriting oz. pisanje besedil: 

  izjemno pomemben faktor, saj nam pravilno optimiziran tekst omogoči, da korektno zajamemo našo blagovno znamko. Le z optimizirano vsebino lahko ciljamo na ključne besede, ki so pomembne za ciljno občinstvo naše spletne strani.

  Dizajn: 

  to lahko preprosto opišemo kot grafični izgled spletne trgovine. Tu ne obstaja neko splošno pravilo za vse, ampak je v celoti odvisno od panoge v kateri smo in kako se želimo predstaviti na spletu. Vendar pa, tudi če imamo nek vrhunski dizajn ali pa kaj bolj osnovnega, moramo bralcu ponuditi intuitivno in brezhibno izkušnjo obiska naše spletne trgovine.

  SEO: 

  bistvo SEO optimizacije pri izdelavi spletne trgovine je seveda čim višja uvrstitev na Googlu, za ključne besede, relevantne naši spletni strani. Izbira pravilnih ključnih besed je izjemno velikega pomena in poskrbi, da je ravno naša spletna trgovina tista, ki se prva pokaže ciljnemu občinstvu.

  Prijazno do mobilnih naprav:

  v današnjih časih ni več dovolj, da se spletna trgovina normalno naloži le na računalniku. Čedalje bolj pomembno je, da se naša spletna trgovina pravilno in brez napak naloži tudi na mobilnih telefonih in tabličnih računalnikih. Z drugimi besedami – dizajn mora biti odziven.

  Dodatne funkcije: 

  poleg osnovne postavitve spletne trgovine, imamo seveda vedno na volju tudi mnogo razširitev, v kolikor bi radi še dodatno povečali funkcionalnost. Sem med drugim spada tudi postavitev spletne strani (bloga), vnos baze podatkov, programiranje oz. poseganje v izvorno kodo ipd.

  Povzetek:

  Pri nas se zavedamo, kako vsi ti dejavniki medsebojno vplivajo en na drugega in skupaj oblikujejo neko celoto. Zato pri izdelavi spletnih trgovin v čisto vsakem paketu ponujamo optimiziran in vrhunski končni izdelek, ki je v skladu z najboljšimi praksami.

  Ali potrebujem izdelavo spletne strani ali spletne trgovine?

  Če je vaš glavni cilj predstavitev podjetja in storitev, potrebujete spletno stran. V kolikor želite preko spleta prodajati izdelke ali storitve, potem potrebujete spletno trgovino.

  Kako je z domeno in gostovanjem pri izdelavi spletne strani?

  Domena in gostovanje sta pravzaparav prva dva koraka, ki ju uredimo pred samo izdelavo spletne strani. V kolikor to že imate urejeno oz. zakupljeno, potem ostane samo še povezava s spletno trgovino.
  V kolikor pa domene in/ali gostovanja še nimate oz. tega ne znate postaviti, lahko na pomoč priskočimo tudi mi. Ta storitev sicer ni vključena v naše pakete, vsekakor pa nudimo tudi to opcijo in to prvo leto brezplačno. Zakaj se izogibamo ponujanju gostovanja za spletne trgovine smo vam že omenili prej.