Sodelovanje z zunanjimi sodelavci s status s.p., freelancerji, urejenim statusom študenta za dela po projektih.

Zaradi povečanega obsega naročil in novih projektov iščemo nove partnerje s katerimi bi skupaj gradili prihodnost.
Če vas tovrstno delo veseli in se nenehno učite novih veščin ste pravi kandidat za nas.
Pri nas je delo dinamično hitro in raznoliko, obseg boste spoznali, ko se nam boste pridružili. Če imate odprt svoj s.p. in nimate dovolj dela oz. bi ga radi imeli več, nas z veseljem pokličite smo vedno odprti za sodelovanje z pravimi in kakovostnimi partnerji. Prosim ne pošiljajte mi prošenj, ne tega kar ste delali imam tega že polno mizo in samo 24 ur na dan za delo. Ampak me pokličite, da se pogovorimo  o tem kako lahko sodelujemo v prihodnje.

Pokličite nas če obvladate:

Osnova je:
– poznavanje CMS sistemov (WordPress, Prestashop, Magento, Opencart)
– poznavanja dela z bazami (postavljanje baz, korelacije itd.)
– izdelava modulov ter nadgradnje obstoječih (Moduli za spletne trgovine tukaj iščemo inovativnost, prodornost in da znaš brati dokumentacijo in sproti iskati načine kako narediti modul unikaten na trgu, mnogi so poskusili samo enemu je uspelo!)
– analitično razmišljanje, (da ne vidiš problem ampak rešitev)
– GITLAB (namenoma z velikimi črkami)
– JS, Php, Vue … (skratka vse tiste frameworke, ki jih imamo navedene na strani ali vsaj enega)
– volja do učenja novih tehnologij, spretnosti, jezikov, osebne rasti in še več (ne znaš kaj, vprašaj nekdo ti bo zagotovo priskočil na pomoč nisi nikoli sam, če ne pa guglaj)
– pozitivna naravnanost (duhomornosti zaradi slabega dne, slabih rekreacijskih aktivnosti, pusti prosim v drugi sobi)
– iskrenost in poštenost (tu ne bom izgubljal besed, kaj vse sem že doživel, slabše od najslabšega, prosim preseneti me v pozitivno smer)
– vsestranskost v razmišljanju, ter hitrost in odzivnost so odlike naših bodočih partnerjev.

Naša vizija

Partnerje iščemo z namenom dolgoročnega sodelovanja. Dela se izključno na daljavo z merjenjem učinkovitosti v GITLAB-u. Da se dobiček konec leta porazdeli enakomerno med vse, ki so k njemu prispevali, da se razumemo dobiček ni plačilo, to je nek bonus na koncu leta, ki pripada vsem tu ni skrivanja in prikrivanja, odkrite karte prva napaka je rdeč karton, tako za nas kot za vas brez izjem.

Delo poteka po enostavni razumljivi shemi:

Ponudimo vam projekt, vi ponudite svojo oceno ur. Mi vam potrdimo ali zavrnemo vašo oceno glede na vsaj 3 ponudbe, ki jih prejmemo od drugih sodelujočih, ki so primerni za izvedbo tega projekta. Če vas sprejmemo prejmete v podpis pogodbo in NDA za ta projekt. V kolikor gre za daljši projekt in ste z nami že nekaj časa vam seveda tudi odobrimo takojšnjo delno izplačilo avansa. Po izvedenem projektu, (koda se sproti pusha v testiranje na naš GITLAB) ko je projekt zaključen in v celoti stestiran z naše strani in s strani naročnika, se izvede celotno plačilo ali poplačilo na podlagi pogodbe, ki je sklenjena za samo izvedbo projekta po potrditvi.

Delo poteka:

Samo in izključno remote, brez izjem. Zaupanje se gradi na medsebojnem poslovnem odnosu in zaupanju. Prva napaka je rdeči karton in odpoved od pogodbe z vsemi pripadajočimi sankcijami. 

Roki in plačila:

Kdo zamuja z projektom se mu zamuja z plačilom isti kvocient 1 dan zamudiš z oddajo 1 dan se ti podaljša za plačilo brez izjem. Plačilo se vrši najkasneje tretji dan od potrditve in prevzema projekta s strani stranke. Nadzor konec meseca temelji na frekvenci pushov in kontroli kakovosti izvedene kode v Gitlab-u, če tega ni, ni plačila. Manj ko je zahtevkov odprtih na novo večji bo tudi bonus na ispogajano ceno. Več zahtevkov odbije bonus in zniža tudi ispogajano ceno. Vse to je opredeljeno v pogodbi.

Kdo naj se ne prijavi!

Ne kličite nas tisti, ki ste preguglali cel internet in niste našli rešitev. Kdor ni sposoben uporabljati googla ni primeren za nas enostavno iskreno rečeno. Konzumenti raznih zelenih, belih, rjavih substanc definitivno nismo primerni za vas, prav tako imamo ničelno toleranco do alkohola zaradi slabih izkušenj iz preteklosti.