Sodelovanje z zunanjimi s.p.-ji (freelancerji) po projektih.

Zaradi povečanega obsega naročil in novih projektov iščemo nove partnerje s katerimi bi skupaj gradili prihodnost.
Če vas tovrstno delo veseli in se nenehno učite novih veščin ste pravi kandidat za nas. 
Pri nas je delo dinamično hitro in raznoliko, obseg boste spoznali, ko se nam boste pridružili. Če imate odprt svoj s.p. in nimate dovolj dela oz. bi ga radi imeli več, nas z veseljem pokličite smo vedno odprti za sodelovanje z pravimi in kakovostnimi partnerji. Prosim ne pošiljajte mi prošenj, ne tega kar ste delali imam tega že polno mizo in samo 24 ur na dan za delo. Ampak me pokličite, da se pogovorimo  o tem kako lahko sodelujemo v prihodnje.

Pokličite nas če obvladate:

Osnova je:
– poznavanje CMS sistemov,
– poznavanja dela z bazami,
– izdelava modulov ter nadgradnje obstoječih,
– analitično razmišljanje,
– GITLAB,
– Javascript, php,
– volja do učenja novih tehnologij, spretnosti, jezikov, osebne rasti in še več
– pozitivna naravnanost
– vsestranskost v razmišljanju, ter hitrost in odzivnost so vrline naših partnerjev.

Naša vizija in namen

Partnerje iščemo z namenom dolgoročnega sodelovanja. Dela se izključno na daljavo z merjenjem učinkovitosti v GITLAB-u. Da se dobiček konec leta porazdeli enakomerno med vse, ki so k njemu prispevali.

Delo poteka po enostavni razumljivi shemi:

Ponudimo vam projekt, vi ponudite svojo oceno ur. Mi vam potrdimo ali zavrnemo vašo oceno glede na vsaj 3 ponudbe, ki jih prejmemo od drugih partnerjev, ki so primerni za izvedbo tega projekta. Če vas sprejmemo prejmete v podpis pogodbo in NDA v kolikor gre za daljši projekt vam odobrimo delno izplačilo kot avans. Vi izvedete projekt koda se sproti pošilja v testiranje v naš GITLAB, ko je projekt zaključen in v celoti stestiran z naše strani in potrjen s strani naročnika, se izvede celotno plačilo ali poplačilo na podlagi pogodbe, ki je sklenjena za samo izvedbo projekta po potrditvi.

Kdo naj se ne prijavi!

Ne kličite nas tisti, ki ste preguglali cel internet in niste našli rešitev. Kdor ni sposoben uporabljati googla ni primeren za nas enostavno iskreno rečeno. Konzumenti raznih zelenih, belih, rjavih substanc definitivno nismo primerni za vas, prav tako imamo ničelno toleranca do alkohola zaradi slabih izkušenj iz preteklosti.